Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi textElaborarea lucrării de licență poate fi un drum lung și anevoios în viața oricărui student la Drept. Tocmai de aceea, Ascociația Studenților la Drept din Iași, organizează conferința Scrierea lucrării de licență, cu rol clarificator.

Acest eveniment își propune să faciliteze călătoria studentului în ceea ce privește cercetarea și explorarea dreptului, accesul la diferite mijloace de informare despre sursele bibliografice și, bineînțeles, redactarea lucrării în conformitate cu normele de etică și integritate academică. Coerența și acuratețea scrierii, prezentarea atractivă a conținutului sunt câteva dintre punctele cheie pe care le vor atinge cu siguranță invitații din cadrul conferinței. Specialiștii dreptului, Conf. dr. Ioana Maria Costea, Lect. dr. Snejana Sulima și Drd. Costica Ciocan, vor ghida participanții către calea cunoașterii profesionistului din interorul fiecăruia, printr-o reprezentare clară a pașilor care trebuie parcurși în vederea atingerii garantate a succesului.

Astfel, în data de 8 decembrie 2021, la ora 18:00, studenții din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, sunt invitați să acceseze link-ul aferent evenimentului.