Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „Fii și tu Moşu"! DäruieÈte un zâmbet de Cräciun! între orele 11-18 13, 13,14si15decembrie decembrie Ne găsești standurile de Drept, Inginerie și Litere 16 decembrie ora 18 Aula Drept Concert de Colinde susținut de studenții dela Drept și Inginerie MOŞU-I STUDENT SPS B elsa OQU1”Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului este un bun prilej de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie și de a contribui activ la situația socială.

Astfel, studenții facultăților de Drept, Inginerie și Științe Socio-Umane din cadrul ULBS, doresc să aducă un zâmbet pe buzele copiilor nevoiași prin intermediul proiectului caritabil Moșu’-i student, care se va desfășura în perioada 13-16 decembrie 2021. Proiectul presupune două etape de desfășurare: strângerea fondurilor și concertul de colinde al studenților de la Drept și Inginerie.

Tocmai din rațiuni organizatorice, în perioada 13-15 decembrie se vor strânge donații (cărți, haine, jucării și altele de acest soi), iar în data de 16 decembrie va avea loc concertul de colinde. Începând cu ora 18, spectatorii sunt rugați să se prezinte în Aula Magna a Facultății de Drept.

Așadar, ELSA Sibiu îndeamnă toți studenții și cadrele universitare să se alăture evenimentului.