Ar putea fi o imagine cu textSe spune că sărbătoarea Crăciunului nu este o simplă perioadă, un sezon, ci o stare de spirit aducătoare de pace și compasiune. Sentimentul de căldură și de bucurie la momentul deschiderii cadourilor este inegalabil! Astfel, și în acest an, Asociația Studenților în Drept și-a propus să împartă un strop de ajutor și bunătate, să dăruiască magia și fericirea sărbătorilor de iarnă unor suflete care au cea mai mare nevoie de ele.

Fundația „Îngeri pentru Sufleteˮ este o organizație non-profit care are ca scop sprijinirea copiilor și bătrânilor cu posibilități materiale reduse, organizând în fiecare an campanii prin care încearcă să le aducă o rază de lumină .
Iar așa cum Antoine de Saint- Exupery spunea „Te îmbogățești atunci când dăruiești!ˮ, acest proiect solictă ajutorul tuturor studenților dornici să ajute.
Așa că, dacă în acest an doriți să fiți un spiriduș al Moșului și să transformați Crăciunul în ceva încântător, puteți dona în următoarele conturi:
BRD: RO73BRDE410SV99967524100
BT: RO70BTRLRONCRT0502539101, menționând numele beneficiarului: „Asociația Studenților în Dreptˮ și descriere plată: „DONAȚIE Îngeri pentru Sufleteˮ.
NB Ultima zi în care se acceptă donații este 20 decembrie 2021.