Centrul de Drept Internațional și Transnațional și Centrul de Drepturile Omului anunță organizarea unei serii de prezentări privind situația din Ucraina, din perspectiva conceptelor relevante ale Dreptului internațional public.

Primul eveniment se va desfășura online, sâmbătă, 5 martie 2022, în intervalul orar 10.00 – 11.30, prilej cu care cadre didactice și doctoranzi ai Facultății de Drept vor indica principalele concepte de Drept internațional public, cu relevanță în acest context.

Moderatorul discuției va fi dl. prof. univ. Corneliu-Liviu Popescu, iar numeroșii invitați deosebit de importanți pot fi găsiți pe site-ul oficial al Universității din București.

Evenimentul va fi accesibil prin sistemul Videomeet, cu utilizarea adresei instituționale, datele de conectare fiind transmise direct studenților și cadrelor didactice ale facultății. De asemenea, a fost pusă la dispoziția participanților o adresă de e-mail unde pot fi trimise întrebări la care intervenienții vor răspunde.

Sursă: https://drept.unibuc.ro/Serie-de-prezentari-privind-situatia-din-Ucraina-sustinute-de-membrii-CDIT-CDO-s490-ev692-ro.htm