Astăzi, 4 octombrie 2021, a avut loc atât în format fizic, cât și în format online, festivitatea de deschidere a noului an universitar 2021/2022 la Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București. Festivitatea a fost difuzată în direct și pe YouTube, putând fi vizualizată aici.

În primă fază, la nivelul întregii universități, festivitatea a început la ora 10:00 în Aula Magna a universității, alături de domnii profesori aflându-se studenții primului an, plini de bucurie și de nerăbdare în ceea ce privește începutul formării lor universitare.

Începând cu ora 14:00, studenții anilor II, III și IV au fost invitați de către Conducerea Facultății de Drept să ia parte la o întâlnire utilă discutării aspectelor administrative ale noului an universitar și privitoare la desfășurarea activităților didactice. Această întâlnire, ce a avut loc prin intermediul platformei Microsoft Teams, a fost condusă de către doamna Conf. univ. dr. Manuela Tăbăraș în calitate de Decan, alături de cadrele didactice ale Facultății de Drept, care s-au bucurat să-i întâlnească pe noii studenți și să îi revadă pe studenții anilor trecuți, urându-le tuturor un nou an universitar bun și plin de succes.