Law Review este un eveniment național marca ELSA România, ce presupune redactarea de articole bazate pe domeniul dreptului medical și farmaceutic. Proiectul se desfășoară în toate Grupurile Locale din cadrul ELSA România, fiecăruia dintre acestea fiindu-i atribuită o subtemă.

Acest eveniment prezintă o adevărată provocare, dar și o oportunitate perfectă pentru studenți de a-și testa și dezvolta abilitățile de legal research, scriere juridică și oratorie. Fiind un concurs național, juriul evenimentului va evalua toate articolele, alegând, din cadrul fiecărui Grup Local, cel mai bun dintre acestea. Autorii articolelor cu cel mai mare punctaj vor avea ocazia de a-și prezenta oral punctele de vedere susținute în lucrările scrise, dezvoltându-și pe această cale abilitățile oratorice.

Concursul are ca finalitate publicarea celor mai bune 3 articole într-o revistă de circulație națională.
Evenimentul se adresează tuturor studenților la drept sau masteranzilor nepracticieni, singura condiție fiind înscrierea prealabilă, realizată accesând formularul aferent. Formularul poate fi completat până la data de 23.03.2022, ora 23:59.
Articolele vor fi trimise adresei de e-mail lawreview@ro.elsa.org, până la data de 13 aprilie 2022, ora 23:59.

De asemenea, regulamentul concursului poate fi consultat aici.
Pentru mai multe informații, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina de Facebook a evenimentului.
Sursă: https://www.facebook.com/events/298538872383522/?ref=newsfeed