Asociația Studenților în Drept, în colaborare cu JGV și Asociații, invită studenții de anul II și III la workshop-ul Avocat în anul III. În acest sens, studenții doritori sunt așteptați în data de 29 martie 2022, ora 16:00, la sediul JGV și Asociații.

Tema evenimentului este răspundere civilă în cazul unui accident de muncă. Studenții vor avea posibilitatea să participe la o dezbatere juridică ce vizează aspecte controversate, având la dispoziție acte din dosar. Pe lângă prezentarea cazului, participanții vor avea la dispoziție acte din dosarul de urmărire penală, pentru a vedea cum este instrumentat acesta.

Totodată, studenții vor vedea cum arată o cerere de chemare în judecată și o întâmpinare, având șansa de a se pune în locul judecătorului cu privire la pronunțarea unei soluții. La final, va exista o discuție despre ,,candidatul ideal”, unde se vor putea afla informații despre diverse experiențe care au ajutat la definirea parcursului profesional.
Având în vedere numărul limitat de locuri- 10, se va face o selecție a studenților participanți, în funcție de media de la materia drept civil și de participarea la evenimente similare debate-ului. De asemenea, cei interesați sunt rugați să completeze formularul aferent până la data de 25 martie 2022, ora 20:00.
Sursă: https://www.facebook.com/events/787437588898185/?ref=newsfeed