ELSA Timișoara organizează evenimentul Negotiation Competition, un concurs în cadrul căruia studenții în anul II, III și IV ai facultăților de Drept sunt invitați să își perfecționeze abilitățile de negociere în dispute și tranzacții. Scopul evenimentului este determinarea studenților la Drept să accepte o nouă provocare, prin abordarea unor teme inedite din adevărata lume juridică.

Pentru modul de desfășurare a competiției, trebuie avute în vedere următoarele aspecte: formatul echipelor (2 membri) și faptul că echipa va reprezenta un client fictiv. Procesul de înscriere se realizează prin redactarea unui draft al contractului, care va fi trimis pe adresa de mail: academicactivities.timisoara@ro.elsa.org, până la data de 1 aprilie, ora 23:59.

Concursul se va desfășura în format fizic, în data de 11 aprilie 2022, începând cu ora 17:00, în Sala de Conferințe a Facultății de Drept din Timișoara.

Speța poate fi accesată aici, iar regulamentul poate fi găsit urmând acest link. Pentru mai multe detalii aferente evenimentului, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de Facebook a evenimentului.

Sursă: https://www.facebook.com/events/1278262392665871/?ref=newsfeed