Asociația Studenților în Drept invită studenții Facultății de Drept a Universității din București la o nouă ediție a evenimentului “Insights la CSM”, unde aceștia vor putea descoperi în detaliu care sunt tainele Consiliului Superior al Magistraturii, aflând ce atribuții mai are și cum își desfășoară activitatea pe lângă rolul constituțional de garant al independenței justiției.

Evenimentul se va desfășura pe platforma Zoom, pe data de 25 octombrie de la ora 11:00, iar o condiție esențială pentru participarea la acest eveniment este reprezentată de completarea formularului de înscriere.

Având în vedere că locurile sunt limitate, selecția se va realiza pe baza mediei anului de studiu anterior sau în cazul celor de anul I sau Master, pe baza mediei de admitere. Atașează un screenshot al notei de reclasificare împreună cu mesajul primit din partea facultății prin care ți-a fost atribuit codul unic de anonimizare. Dacă ești anul I sau Master atașează o poză cu legitimația de admitere, în care să fie lizibil numărul acesteia și un screenshot cu punctajul obținut la admitere și cu codul de anonimizare.

Toate documentele necesare se vor trimite pe adresa de mail: practica.juridica@asd-ub.ro

Data limită pentru înscriere este 24 octombrie, ora 20:00.