Miercuri, 27 octombrie 2021, Asociația Studenților în Drept a publicat următorul anunț:

Orice viitor jurist are nevoie să cunoască tainele universului în care urmează să pășească. Pe lângă avocatură și magistratură, clasicele cariere pe care le cunoaște orice student la Drept, vă propunem să explorăm și alte profesii juridice, pentru a avea o viziune exhaustivă asupra oportunităților ce ne așteaptă la finalul celor patru ani de facultate.

Căutând astfel alte perspective asupra carierelor din domeniul juridic, înțelegem că există un spectru larg oferit de studiile Facultății de Drept – notar public, executor judecătoresc, consilier juridic, mediator sau chiar un parcurs profesional pe scena relațiilor internaționale ca diplomat.

Așadar, dacă nu te-ai hotărât care este optica asupra vieții de jurist ori dacă doar îți propui să descoperi și alte laturi ale sferei juridice, Asociația Studenților în Drept te invită la Conferința „Alte Perspective”.

Evenimentul se va desfășura marți, 2 noiembrie, în intervalul 10:00-12:00, pe platforma ZOOM și va fi difuzat, în paralel, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vom avea onoarea de a-i avea invitați alături de noi pe: