MĂ VACCINEZ/NU MĂ VACCINEZ

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte la momentul actual este vaccinul împotriva COVID-19. De la apariția acestuia, oamenii s-au împărțit în două tabere, în funcție de alegerea lor. Astfel, unii doresc să se vaccineze, pe când alții nu. Din curiozitatea de a afla părerile voastre, departamentului Activități Academice al ELSA Constanța în parteneriat cu Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității “Ovidius”, vă propun un concurs de eseuri cu tema “Ar putea vaccinarea împotriva virusului SARS-Cov-2 să devină obligatorie? “.

Ești pregătit să aduci argumente pentru a-ți susține opinia? ELSA Constanța premiază munca și efortul depuse de concurenți în bani.

Dacă vrei să îți susții prietenii și să vizionezi cea mai strânsă competiție de eseuri realizate de studenții de la Drept, vino alături de noi completând formularul pentru spectatori.

Eseurile se trimit începând cu 08.11.2021 pana pe 14.11.2021 pana la ora 23:59.

Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, ora 18:00, putând fi urmărit online pe platforma Google Meet. 

Pentru a putea participa la dezbatere în mod activ, studenții interesați sunt rugați să completeze acest formular, în timp ce spectatorii sunt rugați să se înscrie accesând acest link.