Asociația Studenților în Drept organizează o nouă ediție a proiectului intitulat „Autostrada de Drept”. Scopul proiectului este de a realiza un schimb de experiență între studenții Facultăților de Drept din țară, conform descrierii evenimentului:

Trebuie să continuăm, să ne adaptăm, să inventăm. Să continuăm drumul Autostrăzii care de 7 ani unește facultățile, poveștile și prieteniile studenților de la Drept. Să ne adaptăm conjuncturii, fiindcă situația o impune, iar dorința noastră de a ne cunoaște și de a cunoaște lucruri și oameni noi este mult mai puternică decât instinctul de a stagna. Să inventăm locul în care să putem face schimb de pasiuni, impresii și momente, pentru că suntem plini de idei, dorințe, fiindcă suntem tineri, și nu orice tineri, ci constructorii Autostrăzii de Drept.

Anul acesta ne-am ambiționat să consolidăm drumul deja pavat, drum care să umple toate golurile de cunoaștere, experiențe noi, distracție, relaxare și de motive să ne amintim că distanța, pentru noi, nu reprezintă o piedică pentru a construi împreună.

În această ediție a proiectului „Autostrada de Drept” urmărim realizarea unui schimb de experiență între Facultățile de Drept din București, Craiova, Sibiu, Timișoara, Cluj și Iași; într-un mediu adaptat vremurilor: întâlnindu-ne online vineri, 19 noiembrie și întregul eveniment încheindu-se duminică, 21 noiembrie.

Puteți completa formularul de înscriere accesând următorul link până pe data de 14.11.2021 (ora 23.59):