Asociația Studenților în Drept organizează o nouă ediție a proiectului Insights alături de JGV și Asociații – o societate cu inimă de student!

Conform paginii de Facebook a evenimentului, această ediție se va desfășura de-a lungul a 5 zile, în cadrul cărora studenții vor avea ocazia să descopere care sunt dificultățile profesiei de avocat determinate de contextul pandemic, care sunt tipurile de proiecte în care sunt implicați avocații și care sunt abilitățile de care au nevoie pentru a face parte din echipă.

Evenimentul va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie, la sediul JGV și Asociații și se adresează tuturor studenților din anii I-IV ai Facultății de Drept, Universitatea din București.

Înscrierea se realizează până în data de 19 noiembrie, ora 20:00, prin completarea următorului formular: https://forms.gle/4qS1uNSh4hwCtBmt7 , iar selecția participanților se va realiza pe baza mediei.

Desfășurarea evenimentului în contextul pandemic se va realiza în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1.090/2021, cu modificările și completările ulterioare. Participarea la eveniment se va desfășura doar pe baza certificatului verde!