Asociația Studenților în Drept, în colaborare cu Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, vă propune să vă testați limitele la o nouă ediție a Concursului de Procese Simulate de Drept Administrativ!

Dacă și tu ești student în anul II, III sau IV și ai obținut media individuală a anului anterior de studiu de MINIMUM 8,00, te invităm să te înscrii, alături de coechipierul tău, prin completarea formularului.

Concursul de Procese Simulate de Drept Administrativ se va desfășura în trei etape:

  1. Etapa înscrierilor

Înscrierile se desfășoară în perioada cuprinsă între 16 noiembrie și 23 noiembrie, ora 23:59.

  1. Etapa scrisă

După finalizarea înscrierilor, echipele vor primi o speță în format electronic.

Termenul-limită pentru predarea memoriilor este 30 noiembrie, ora 23:59.

Memoriile vor fi evaluate între 1 decembrie – 7 decembrie, urmând ca în data de 8 decembrie să se transmită clasamentul echipelor calificate în semifinală. Alături de acesta, participanții vor primi cea de-a doua speță.

  1. Etapa orală (semifinala și finala)

Cele 6 echipe calificate în semifinală vor susține o pledoarie de 15 minute în fața juriului alcătuit din profesioniștii firmei de avocatură NNDKP.

În finală se vor califica 2 echipe care își vor susține pledoariile în fața juriului pe baza celei de-a doua spețe, care va suferi câteva modificări.

Semifinala și finala se vor desfășura online/fizic, în funcție de evoluția epidemiologică, pe data de 14 decembrie, respectiv 15 decembrie.

Dacă te pasionează dreptul administrativ, nu uita să completezi formularul de înscriere până pe data de 23 noiembrie, ora 23:59!