Filip&Company și Asociația Studenților în Drept te ajută să afli cum îți poți crește șansele de succes, ce trebuie să faci și, mai ales, ce nu trebuie să faci într-o negociere.

Pentru asta îi invităm pe studenții din anul al III-lea să participe la Concursul de Negocieri Simulate „Teodora Tudose”!

Care sunt etapele?

  1. ÎNSCRIERILE

Perioada de înscrieri este 23 noiembrie – 5 decembrie (ora 23:59), iar participarea la concurs se va face în echipe de câte doi, așa că va fi necesar să îți găsești un coechipier.

Ca să vă înscrieți trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • Să fiți studenți în anul al III-lea;
  • Să aveți media individuală a primilor doi ani de studiu MINIMUM 8,00;
  • Media notelor echipei din primii doi ani de studiu să fie MINIMUM 8,50;
  • Să trimiți atât tu, cât și coechipierul tău, la adresa cnsteodoratudose2021@asd-ub.ro un screenshot al notei de reclasificare din anii I și II, împreună cu mesajul primit din partea facultății prin care v-a fost atribuit codul unic de anonimizare;
  • Să completați formularul de înscriere până pe data de 5 decembrie, ora 23:59.
  1. TESTAREA

Echipele care îndeplinesc condițiile menționate anterior vor susține o testare în ziua de 7 decembrie 2021.

  1. TRAININGUL PE TEMA NEGOCIERII

Echipele care vor trece de etapa scrisă vor participa la un training online pe tema negocierii în data de 16 decembrie, ținut de către avocații de la Filip&Company.

  1. SEMIFINALA

Cele șase echipe care vor trece de etapa testării vor participa la trei ședințe de negocieri în urma cărora vor fi desemnate două echipe finaliste.

  1. FINALA

Cele două echipe care vor trece de etapa menționată anterior își vor negocia drumul către titlul de câștigători.