Organizația Studenților în Drept vine în sprijinul vostru printr-un proiect care urmărește să ofere răspunsuri la toate întrebările pe care un student la drept ar putea să și le pună pe parcursul pregătirii pentru examenul de licență.

Prin intermediul proiectului “How to: Licența la drept” , OSD dorește să pună la dispoziția studenților interesați un suport informațional concret cu privire la pașii pe care îi au de urmat.

Evenimentul se va concentra în jurul unor discuții cu 3 invitați, licențiați în drept, care vor împărtăși informații și sfaturi din experiența personală și vor răspunde tuturor nelămuririlor în cadrul unei întâlniri ce va avea loc luni, 6 decembrie, ora 17:00.

Proiectul se va desfășura în format hibrid: fizic, în amfiteatrul P6 din cadrul Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai și online, pe platforma Google Meet.

Pentru a putea participa fizic va fi nevoie de prezentarea CERTIFICATULUI VERDE la intrarea în sală. Locurile pentru participarea fizică sunt limitate la 60 de persoane, iar înscrierea se face prin următorul formular.