Luni, 29 noiembrie 2021, ANOSR a oferit publicității următorul comunicat:

În acord cu obiectivul ANOSR de a oferi studenților cât mai multe spații de exprimare și interacțiune cu privire la nevoile și problemele lor, anul acesta venim cu o metodă mai ușoară de a ține pasul cu problemele studențești actuale. Prin urmare, anunțăm integrarea pe site-ul nostru a unei platforme, ca un nou instrument prin care studenții își pot face vocea auzită.

Cum? Vei accesa link-ul atașat la finalul acestei postări și vei fi redirecționat către pagina descrisă. Odată ajuns acolo, îți poți crea un cont pentru a putea accesa site-ul.

Conectat? Poți da startul unei discuții sau să să intervii într-o discuție existentă. Totul e implementat sub forma unui forum, astfel încât poți interacționa direct cu studenți din mai multe centre universitare și îți poți  exprima opiniile legate de probleme asemănătoare, pe care ANOSR va încerca să le rezolve și va răspunde cu privire la statusul rezolvării. De asemenea, pentru a evidenția gradul de importanță al unei probleme și nivelul de urgență sub stindardul căreia se află, poți vota problemele deja postate.

Intră acum pe anosr.ro/platforma-studenti/ și fii tu schimbarea!